Taha Hamed, born in May 1994 in Mashhad and has a painting license from the Faculty of Art and Architecture of Central Tehran, Iran, started artistic activity by designing based on lines from the age of 15, in the year 2015 he held his first solo painting exhibition in the saless art gallery in Tehran, of the year 2014 he is became familiar with screen printing And he created digital works and collage prints collections «Collage screen», which laid the foundation for his presence and success in the NFT global market، he has held four solo exhibitions and more than 30 group exhibitions in Iran, the Netherlands, the United Kingdom and Ivory Coast، And his paintings represent a fusion between various artistic and dramatic media he also has experience in producing and realising short films and animation… You can read part of his artist statement here… In my work I try to capture an experience of a finite world where everything stops for a moment and emotions freeze over rather than in a rectangle be carved.
Each painting and collection opens a part of the path of life and a moment along it, And together they open up a greater totality of the reality of my world to show the connection of the characters with each other and to the elements around them I tend to tell stories And tell life in my works, but I avoid turning them into images, and that may be the common thing for all my collections of works. We are all summaries of the good and bad things of our past, and each story eventually turns into a war between good and evil, and in the midst of this transformation and decision-making، Each person builds his or her own personality and choices and changes the future, as well as finds an incentive to do things and execute his or her decisions..

طه حامد، متولد اردیبهشت ۱۳۷۲ مشهد و دارای کارشناسی نقاشی از دانشکده هنر و معماری تهران مرکز است ، از ۱۵ سالگی فعالیت هنری را با طراحی بر پایه هاشور آغاز نمود ، در سال ۱۳۹۶ اولین نمایشگاه انفرادی نقاشی خود را در گالری ثالث برگزار کرد ، از سال ۱۳۹۵ با چاپ سیلک آشنا شد و آثار دیجیتال و مجموعه چاپ های کلاژ «colage screen » را خلق کرد که زمینه ساز حضور و موفقیت او در بازار جهانی NFT نیز شدند ، او تاکنون در چهار نمایشگاه انفرادی و بیش از 30 نمایشگاه گروهی در ایران ، هلند ، انگلستان و ساحل عاج شرکت داشته است و همچنین اجرا های نقاشی او نمایانگر تلفیق و تعامل میان مدیوم های مختلف هنری و پرفورمانس بوده است، او تجربه تهیه و ساخت فیلم های کوتاه و انیمیشن بر پایه چاپ را نیز در کارنامه خود دارد…بخشی از بیانیه هنرمند را در اینجا میخوانید…من در کار خود به دنبال ثبت یک تجربه از جهانی محدود شده هستم که همه چیز برای یک لحظه متوقف میشود و احساسات فریز میشوند به صورتی که در یک مستطیل جای گیرند.
هر نقاشی و مجموعه بخشی از مسیر زندگی و لحظه ای در طول آنرا باز مینماید و در کنار هم قرار گرفتن آنها کلیت کامل تری از واقعیت دنیای من را باز مینمایند ، به صورتی که ارتباط شخصیت ها با هم و با عناصر اطرافشان را نشان دهد، به داستان گویی و روایت زندگی در آثارم تمایل زیادی دارم اما از تبدیل شدن آنها به تصویر سازی اجتناب میکنم و شاید این وجه مشترک میان تمام مجموعه های کاری ام باشد..همه ما چکیده ای از اتفاقات خوب و  بد گذشته مان هستیم و هر داستان در نهایت به جنگ میان خیر و شر تبدیل میشود و در میان این تبدیل شدن و تصمیم گرفتن هاست که هر فرد شخصیت و انتخاب هایش را رقم میزند و آینده را تغییر میدهد و همینطور انگیزه لازم برای انجام  کارها و اجرای تصمیماتش را پیدا میکند ،تمام این پروسه بین من و بوم تکرار میشود و هر بار دوباره از ابتدا،  تا وقتی که همه تصویر هایی را که در ذهنم گیر افتاده اند را آزاد کنم.
بدین گونه هر نقاشی سعی بر نشان دادن عناصر ثابت دنیا و شخصیت های متغیر آنرا دارد ، در این میان احساسات انسانی از همه چیز مهم تر است : عشق ، نفرت ،کینه ، دروغ ، امید و…شاید تنها چیزها باشند زیرا که این احساسات در میان تمام مخلوقات طبیعت مشترک هستند.
احساسات و واقعیاتی که در پشت رنگ ها و فرم ها پنهان میشوند و ترکیب آنها باهم فضایی آبستره و سورئال را ایجاد میکند و به نوعی سکوت وبی زمانی میرسد و این بی زمانیست که فضای خالی لازم برای کشیدن و ادامه دادن را به من میدهد.
تاها حامد اسفند  ۱۳۹۷
..طاها حامد هنرمند پرکاری است. او هرجا که باشد حتما کاغذ و قلمی پیدا می‌کند و بی‌آنکه ارتباطش را با محیط از دست بدهد شروع به نوعی نت‌برداری از لحظۀ حضورش در آن فضا می‌کند. او بیرون را به واسطۀ گرته‌برداری، درونی می‌کند و برای خودش نگه می‌دارد، این رفتار را در روزانه‌ نویسی‌ هایش هم می‌توان رد گرفت، یا در نامه‌هایی که نفرستاده اما حرف‌هایش را با فلان آدم در گوشۀ دفتری لای انبوه طراحی‌ها و دست‌نوشته‌ها باقی نگه داشته است. او دائم این رفتار نگه‌داشتن آنات حضور آدم‌ها، اشیاء، عزیزانش، افکار درهم گره‌خورده و تپق‌های فکری‌اش را تکرار می‌کند. اما در این تکرار، تکثیر نمی‌بینیم. یک چیز نیست که مکرر شود. آناتی است که از پی هم می‌دوند و هنرمند با نوشتن/نگاشتن سعی در به دام انداختنشان دارد. انبوهیِ طراحی‌های طه حامد حاکی از تلاشی برای به‌ چنگ‌ آوردن زمانِ گریزانِ زیست اوست..گزیده متنی از  سحر افتخار زاده درباره طراحی های هنرمند.

https://www.instagram.com